طرز پختن انواع برنج را بیاموزیم
طرز پخت برنج کته :
برای پخت برنج به صورت کته یا دمپختی , ابتدا برنج را پاک کرده و بشویید و آن گاه آن را خیس نمائید . بعداز گذشت 1 یا 2 ساعت آب برنج را دور بریزید و برنج را داخل قابلمه برنج بریزید , مقداری نمک بریزید دقت نمائید اگر نمک را زیاد بریزید برنج تان شور می شود , پس حتما میزان نمک را بچشید و کم کم اضافه فرمائید . کمی روغن هم اضافه فرمائید , به میزان ی یک بند انگشت اشاره تان آب سرد روی برنج قرار بگیرد . و بعد از آن آن را آرام هم بزنید .
در صورتیکه روی برنج بیشتر شود برنج تان نرم و له می شود درصورتیکه میزان برنج کمتر شود برنج تان سفت و به اصطلاح زنده میماند .
آن گاه شعله ی زیر قابلمه را روشن نمائید بهتر است برنج تان را اصلا هم نزنید و اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود , و در پایان اگر دوست داشتید برنج تان قالبی شود دور تا دور آن را روغن بریزید و در صورتی تمایلی به قالبی بودن نداشتید برنج را در وسط قابلمه جمع کنید و روی آن چند سوراخ بزنید . بعد در قابلمه دمکنی قرار بدهید و اجازه بدهید از در قابلمه بخار بیرون بیاید و آن گاه شعله را کم کنید و اجازه بدهید حدود 30 دقیقه تا برنج دم بکشد .
روش پخت برنج
آموزش پخت برنج ایرانی :
برای پخت برنج ایرانی , ابتدا برنج را چندین ساعت قبل از پخت پاک فرمایید و بشویید و آن را خیس نمایید , بعد آب داخل قابلمه ای مناسب بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا آب بجوش بیاید بعد آب برنج را خالی کنید و برنج را در آب درحال جوش بریزید و مقداری نمک داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید که برنج خرد نشود . بعداز اینکه برنج جوشید آن را دائم چک فرمائید اطراف برنج بایستی نرم باشد و وسط برنج کمی محکم تر باشد . بعد از این که پخت برنج بدین حد رسید قابلمه را در زیر شیر آب سرد قرار بدهید و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا برنج بهتر قد بکشد آنگاه برنج و آب آن را داخل آبکش بریزید از برنج بچشید اگر شور بود روی آن آب بریزید تا هم شوری آن پاک شود و هم در صورتیکه لعابی از برنج روی آن است شسته شود چون این لعاب های برنج سبب چسبندگی برنج می شود .
کمی روغن داخل قابلمه بریزید و مواد ته دیگ را داخل آن بچینید سپس برنج را داخل قابلمه بریزید و با کفگیر آن را به صورت کوه درست فرمایید به صورتی که اطراف قابلمه برنج نچسبیده باشد . آنگاه روی برنج را تعدادی رخنه بزنید و اندازه یه خرده آب و روغن روی برنج بدهید و در قابلمه را دمکنی قرار بدهید و شعله را زیاد نمایید وقتی که از در قابلمه بخار بیرون آمد و یا این که بعداز گذشت چند دقیقه دستتان را خیس فرمائید و به دیواره ی قابلمه بزنید اگر جیلیز ویلیز کرد شعله را خیلی کم کنید توجه نمایید حتما بخار داخل قابلمه پیچیده باشد و گرنه برنج تان دم نمی کشد .
نکاتی برای پختن برنج :
- برای پخت برنج هندی و یا پاکستانی در زمان جوش دقت فرمائید که وسط برنج سفت نباشد خیلی هم نرم نباشد سپس آن را آبکش فرمایید .
ویزیت آنلاین به وسیله چابکدست ترین پزشکان
جا لباسی های زیاد مقاوم باطرحهای یگانه
- میزان جوش برنج ایرانی کمتر است .
- برای طرز پخت برنج چمپا , یا طرز پخت برنج جنوب این را نکته را بدانید کهاین برنج ها زودتر نرم میشوند و نباید از آنها غافل گردید .
- در شرایطی که در زمان پخت برنج احساس کردید یه خرده دیر آن را برداشتید از ریختن آب و روغن روی برنج پرهیز کنید .
- درصورتی که میخواهید از پلوهای ادغام استفاده کنید می بایست برنج تان را زودتر آبکش نمایید .